середу, 27 липня 2016 р.

Книга + Природа = Читаю з насолодою!


Найбільшу насолоду та радість, найпалкішу любов до рідної землі викликає спілкування з природою. З дитячих років ми звикаємо до її мальовничої краси. Вона чарувала та чарує, хвилювала та хвилює людину. Шепіт голубої води тихоплинної річки Рось, зелені діброви, луки з пахучою скошеною травою, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів ­­– усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна краса рідного краю.

«Книга + Природа = Читаю з насолодою!» – під таким гаслом 26 липня працювала читальна зала під відкритим небом центральної бібліотеки для дітей. 

Бібліотекарі ознайомили присутніх з найпопулярнішими книгами та журналами природознавчої тематики. Марія Джура запропонувала дітям бібліографічний огляд літератури «Веселкові барви природи». Інна Кабула провела інформаційний калейдоскоп  «Про дива і таємниці природи-чарівниці». 

 Бібліотекар Людмила Романович запросила дітей,  відпочиваючих в літньому таборі «Cool school», стати учасниками літературно-туристичної мандрівки «Стежками рідного краю». 





Дітлахи залюбки брали участь в літературних іграх «Зелений експрес», «У блакитнім небі, в золотій імлі несе пташина пісню на крилі», інтелектуальній вікторині «Знайди відповідь у книзі», конкурсі «Так чи ні». Можна впевнено стверджувати, що діти отримали незабутні враження та купу позитивних емоцій від цікаво проведеного дозвілля.

  Отже, бібліотечне літо триває! Літні канікули з бібліотекою – це весело, сучасно і дуже класно! 


Немає коментарів:

Дописати коментар