пʼятницю, 15 липня 2016 р.

Юним уболівальникам футболу



Любі  читайлики!
Хто з вас не любить влітку поганяти мяча десь на подвірї, на галявині чи на пляжі? А скільки радості, коли обійшовши суперників, вдається влучити  у ворота. ГОЛ!!! Це незрівнянне почуття успіху і перемоги, єднання зі своїми товаришами приносить найпопулярніша в світі гра – футбол!
 Спеціально для завзятих уболівальників і для тих, хто тільки збирається зануритися в цікавий світ найпопулярнішого виду спорту, пропонуємо пізнавальні та художні книжки.
 
Едум Х. Граємо в футбол / Хелен Едум. - К. : Махаон-Україна, 1998. – 32 с. : іл. - (Учиться завжди згодиться).
Всі ваші близькі та друзі захоплюються футболом, і весь час говорять про нього, а ви ще не встигли вивчити подробиці цієї гри? Тоді вам необхідно прочитати цю пізнавальну книгу.
Це надихаючий практичний посібник для юних футболістів. У ньому є все, що має знати початківець. Тут і поради з контролювання м’яча, пасування, дриблінгу, із забивання голів. Чіткі пояснення й привабливі малюнки спонукатимуть початківців опанувати основами майстерності й домагатися успіху.

Крижанівська М. А. Дітям про футбол / М. А. Крижанівська. – Львів : Апріорі, 2012. – 48 с.: іл.
 Ви вболівальники зі стажем і хочете знати все про кращі футбольні моменти та футболістів, що стали легендами? Інформацію про це, та ще безліч інших цікавих фактів: про зародження футболу та його розвиток як командної гри, а також про основні правила гри в футбол, ви можете знайти в цій книжці.

Тільманн К. Близнюки рідко грають поодинці. Книга 1 / Крістіан Тільманн. – К. : Грані-Т, 2007. – 104 с.
Якщо хтось вважає футбол звичайною спортивною грою, йому варто прочитати цю книгу. Спортивний майданчик і команда вчать близнюків Пауля та Пію не лише розробляти стратегічні плани із забивання м'яча у ворота.
Набагато важливіше залишитися чесним у грі, у стосунках з батьками та друзями. Лише в такому разі перемога принесе задоволення. І не вірте, що дівчатка не грають у футбол.
Коли на полі мяч потрапляє до Пії, братик може їй навіть позаздрити.

Тільманн К. Геть з поля, хлопці!  Книга 2 / Крістіан Тільманн. – К. : Грані-Т, 2007. – 88 с.
Футбол для героїв цієї книги — найкращий винахід людства. Проте, хлопці й досі не хочуть визнати, що команда дівчат здатна виграти фінальний матч. Відстоювати жіночу гідність береться Пія. Парі з капітаном хлоп’ячої команди стало вирішальним у ході суперечки. У результаті дівчата зібрали власну футбольну команду, а хлопці змушені припинити зухвалі жарти, бо трапилися події, які збурили життя обох команд і про які найкраще прочитати в цій книзі.
Тільманн К. Який промах!  Книга 3 / Крістіан Тільманн. – К. : Грані-Т, 2007. – 80 с.
Що може бути важливіше в житті за футбол? Тепер Пауль не ризикне відповісти на це питання швидко та однозначно, як раніше.
Хлопець губиться у власних думках: муки сумління за програш, спроба викрадення хом'ячків у Пії, футбол у шкільному коридорі - скрізь його переслідують очі-зорі білявої Стелли і руки чомусь самі пишуть її ім'я. Порада капітана Пітта виявляється безкомпромісною: або дівчата, або футбол. Та невже обрати доведеться щось одне?..

Тільманн К. Воротар на вигоні. Книга 4 / Крістіан Тільманн. – К. : Грані-Т, 2007. – 96 с.
Не біда, якщо коштів на поїздку до спортивного табору в Іспанію, Францію чи Грецію не вистачає. Адже на звичайнісінькому вигоні теж можна випробувати новий метод тренування: якщо хтось не влучає у ворота, доводиться віднімати м'яча у тварин.
Не обійшлося і без приятельського матчу за участю місцевих футболістів. Переконайтеся самі, що відпочинок пішов дівчатам на користь.
Тільманн К. Обман не робить чемпіоном. Книга 5 / Крістіан Тільманн. – К. : Грані-Т, 2007. – 104 с.
У команді «1848 Південний» з'явився новачок Алекс, а одночасно з ним – загроза для принципу «чесної гри».
Близнюки Пауль та Пія тимчасово припинили ворожнечу й об'єднали свої зусилля для встановлення справедливості. Завдання виявилось надскладним – «поставити на місце» зухвалого новачка і здобути чемпіонський титул. До того ж вирішальний матч відвідали дуже несподівані гості… 

Тільманн К. Зраджені і переможені. Книга 6 / Крістіан Тільманн. – К. : Грані-Т, 2007. – 104 с.
Футбольна команда дівчат досягла вершини свого успіху. Та завжди знайдуться невдахи, які заздрять лідеру. Після деяких несподіваних подій дівчата прийшли до висновку: щось тут не гаразд…
У Пії з'являється геніальний задум, як виявити джерело підозрілих невдач. Це стане завершенням історії про Близнюків Пауля та Пію.
Сподіваємось, що герої футбольних пригод запам'ятаються нашим читачам надовго. І не забувайте: перемагає той, хто залишається чесним!

Немає коментарів:

Дописати коментар