пʼятницю, 8 липня 2016 р.

«Літо - без нудьги!»



Чим заповнити вільний час дітей і батьків? Як зробити так, щоб влітку їм було цікаво з книгою?

 На вирішення цих питань і була спрямована робота літньої читальної зали «Літо - без нудьги!». Вона запрацювала  на початку липня  біля палацу культури «Росава» у мікрорайоні Леваневського.

Працівники центральної бібліотеки для дітей створили яскравий, веселий, ігровий книжково-пізнавальний бібліотечний майданчик, запропонувавши дітям дивовижні подорожі сторінками книг та журналів.


 Увазі маленьких мешканців міста були представлені розвиваючі періодичні видання «Ангелятко», «Барвінок», «Даша-мандрівниця», «Жасмін», «Жирафа Рафа», «Зайчик»,  «Малятко», «Пізнайко», «Чарівна принцеса», «Яблунька».

 Бібліотекарі зацікавили дітей оглядом дитячих книжок «Літнє асорті»,  бібліоанонсами «Радимо прочитати!».

  У невимушеній обстановці юні друзі бібліотеки із задоволенням  брали участь у голосних рольових читаннях, в інтелектуальних конкурсах та веселих рухливих іграх, читацьких розвагах «Пізнаємо у забаві світ». Малеча жваво обговорювала недавно прочитані книжки та ділилася враженнями.


 А ще тут діти знайшли друзів, цікавих співрозмовників, з якими разом приємно читати, грати, розгадувати загадки – розважатися!

Немає коментарів:

Дописати коментар