понеділок, 11 червня 2018 р.

Цей дивовижний світ океанів


В центральній бібліотеці для дітей пройшов 
День інформації під назвою «Цей дивовижний світ океанів», 
присвячений Всесвітньому дню океанів, 
який офіційно відзначається 8 червня.

До бібліотеки завітав загін №1 «V.I.P.» літнього табору відпочинку БЗШ №20 ( вихователі С.Погоріла, О.Гарвасюк).


Діти дізналися, що наша планета багата на водні ресурси. Лише одну третину нашої планети займає суша, решту поверхні вкривають чотири океани – Тихий, Атлантичний, Індійський та Північний.


Переглянувши відеоролик «Мандрівка в глиб океану», діти, не задумуючись, відповідали на запитання аквавікторини «70% земної поверхні»; граючись, відгадували загадки «Таємниці океанських мешканців»; розглядаючи світлини, відгадували назви найбільш чудернацьких та незвичайних риб світового океану.


Розділившись на три команди: «Морський світ», «Касатки», «Нарвал», учасники складали пазли, на яких були зображені мешканці океанів. За допомогою криптограми кожна команда розгадала ключовий вислів «Дізнавайся більш нового та цікавого» та «Океан - наймогутніша стихія».



Допомагали читачам справлятися із завданнями книги із книжкової виставки «Наймогутніша стихія». Закінчився захід грою «Море хвилюється…».

  
Завдяки цікавій програмі діти не одну годину провели у бібліотеці та переконалися, що відпочивати можна змістовно, розважитися, набуваючи нові корисні знання.

Немає коментарів:

Дописати коментар