середу, 13 червня 2018 р.

Лиш той, хто про безпеку дбає, проблем в житті не має!


Як запобігти дорожньо-транспортним порушенням?

Вберегти, врятувати, захистити можна вихованням та навчанням наших маленьких читачів.

Набуттю  навичок безпечної поведінки на дорозі працівники центральної бібліотеки для дітей присвятили інформаційний диліжанс «Лиш той, хто про безпеку дбає, проблем в житті не має!», учасниками якого стали діти загону «Водограй» пришкільного табору БШЗ №20.

У формі сюжетно-рольової гри діти вивчали дорожні знаки, як правильно переходити вулицю на пішохідному переході і на що потрібно звернути увагу, щоб не стати жертвою дорожньо-транспортної пригоди. А вчили їх цьому бібліотекарі-регулювальники Людмила Романович і Лариса Олійник.

Відвідувачі розділилися на дві команди  «Пішоходів» і «Водіїв» та  змагалися за звання «Кращий дорожній ерудит».

Протягом заходу діти взяли участь у тренінгу «Я безпечний пішохід», конкурсі знавців «У дорожніх правил канікул немає», вікторині «Дорожня грамота», іграх-конкурсах : «Не плутай сторони», «Перехрестя», «Дорога, транспорт, пішохід, пасажир», «Тихіше їдеш...», під час яких продемонстрували свої уміння переходити проїжджу частину вулиці по пішохідних переходах, правильно ходити по тротуарах , правила поведінки в салоні громадського транспорту.

Виконати практичні завдання допоміг коментований огляд сигнальної виставки «Абетка дорожнього руху».

Гравці команди «Пішоходи» набрали найбільшу кількість балів і отримали звання «Кращий дорожній ерудит».
 
Захід був  спрямований на формування у дітей ціннісного ставлення до власного життя та здоров’я, популяризації правил дорожнього руху.

Немає коментарів:

Дописати коментар