понеділок, 25 червня 2018 р.

Неймовірні та захоплюючі комікси




Дорогий друже!

Запрошуємо тебе до читання не звичайних книг – неймовірних та захоплюючих коміксів. У всьому світі діти обожнюють комікси, тому що з кожною новою сторінкою відкриваються неперевершені малюнки, що разом з цікавими історіями переносять у минуле та майбутнє та допомагають якнайкраще зрозуміти прочитане.

Стілтон Дж. Відкриття Америки / Джеронімо Стілтон. – Х. : Вид-во «Ірбіс Комікси», 2016. – 48 с. : іл.
Це перша книга серії світового бестселеру про Джеронімо Стілтона. Джеронімо Стілтон живе в місті Мишанія і працює головним редактором газети “Гризун” — найвідомішого видання на цілому Мишачому острові. Понад усе на світі він любить та цінує спокій. Та коли історія всієї планети опиняється під загрозою через підступні плани зловмисних котів-піратів, Джеронімо разом зі своїми друзями та родичами сміливо вирушає в минуле.
У першій книзі пригод Джеронімо Стілтона герої переносяться у часи Христофора Колумба услід за котами-піратами, які хочуть привласнити собі честь відкриття Америки. Джеронімо та його друзів чекає довга та нелегка подорож Атлантичним океаном разом з експедицією Колумба.
Чи вдасться Джеронімо захистити історію та допомогти Колумбу зробити своє відкриття? Дізнайтеся, прочитавши книжку!
Стілтон Дж. Слідами Марко Поло / Джеронімо Стілтон. – Х. : Вид-во «Ірбіс Комікси», 2016. – 48 с. : іл.
У цій історії Джеронімо зіштовхується зі своїми найзапеклішими ворогами – котами-піратами, які відкрили спосіб подорожувати в минуле, щоб змінити історію.
Цього разу коти-пірати Терсілла, Котордон III та Бонзо вирушили у 1292 рік у Ханбалик — столицю Стародавнього Китаю. Вони придумали нову схему зміни історії, в яку збираються вплутати не кого іншого, як знаменитого італійського мандрівника Марко Поло! Чи зможуть Джеронімо, Патті, Бенджамін, Пандора та вічно голодний жартівник Трап покласти край злодійству котів?
Ця неймовірно цікава мандрівка познайомить тебе з пам’ятками та традиціями великої китайської цивілізації. Ти дізнаєшся про Велику китайську стіну, імператорський палац, Шовковий шлях і ще багато-багато цікавого. А головне – разом із мишками захистиш історію від втручання котів-піратів.
Стілтон Дж. Динозаври наступають / Джеронімо Стілтон. – Х. : Вид-во «Ірбіс Комікси», 2016. – 48 с. : іл.
...Та цього разу все не так, як зазвичай! Коти-пірати нарешті збагнули, що лише завдяки допомозі професора Вольта Джеронімо Стілтонові щоразу вдається руйнувати їхні плани. Тож вони викрали професора й вислали його в минуле аж на 140 мільйонів років — у часи, коли Землю населяли динозаври. Тепер Джеронімо не зможе покладатися на його допомогу, щоб зупинити котів-піратів. І чи вдасться йому знайти професора Вольта в такому далекому минулому?

Немає коментарів:

Дописати коментар