четвер, 18 червня 2020 р.

День в календарі


19 червня - Всесвітній день дитячого футболу 
Свято має на меті пропагувати здоровий спосіб життя та звернути увагу на проблеми дітей у всьому світі.


Рішення про заснування Всесвітнього дня дитячого футболу було прийнято ЮНІСЕФ спільно з ФІФА у 2001 році. За традицією свято відзначають футбольними матчами.  
В цей день у різних країнах світу, в тому числі й в Україні, проводяться спортивні заходи за участі дитячих футбольних команд.


          Друже! 
Футбол - твоя пристрасть? Ти мрієш стати зіркою? Чи просто вболіваєш за улюблену команду? Щоб вправно розібратися в цій найпопулярнішій у світі грі,  радимо прочитати книги 
про футбол.

         

 Ця книга - чудовий провідник у футбольне життя для всіх маленьких спортсменів та шанувальників цього виду спорту. Ти познайомишся з найвідомішими гравцями та  збагнеш усі правила гри.
       
Перед тобою розповідь про життя видатного футболіста та геніального тренера, чиє ім'я вписане в історію світового футболу. Він створив одну з найсильніших європейських команд свого часу і виховав цілу плеяду футбольних зірок. Хлопчик, дитинство якого припало на війну і тяжкі повоєнні роки, здолав усі перешкоди й дійшов до вершин завдяки наполегливості, невтомності і гострому розуму. Його приклад вражає, захоплює й надихає дітей і дорослих.


Немає коментарів:

Дописати коментар