середу, 20 січня 2021 р.

#Читай_ досягай

  

       

20 січня стартує Всеукраїнська акція «#Читай_досягай» від Українського інституту книги та Міністерства культури та інформаційної політики України за участі українських урядовців, громадських та культурних діячів.

У межах акції авторитетні українці поділяться книгами, які сформували їхню свідомість та вплинули на життя,  а також  розкажуть про книжки, які планують читати власним дітям у цьому році.

 Акція «#Читай_досягай» спрямована продемонструвати українцям взаємозв’язок між читанням та життєвими здобутками і заохотити читати більше книг, щоб досягати нових звершень.

Добірки книг від успішних людей України будуть зібрані під одним хештегом у фейсбуці (#Читай_досягай). Тож кожен українець зможе обрати книгу, яка прийдеться до душі та буде додана до особистого «списку бажань-2021».

Секрет успіху закодовано у читанні, тож організатори акції «#Читай_досягай» закликають наслідувати їхній приклад, ділитися своїми добірками книг для вдосконалення з використанням хештегу #Читай_досягай   та читати книги!

Немає коментарів:

Дописати коментар