понеділок, 1 березня 2021 р.

День в календарі

1 березня в світі відзначають неофіційне свято на честь котів. Початок весни – особливо активний період для кішок, тому це свято традиційно відзначається в перший день березня. В Україні цей день святкується з 2004 року. 

          День котів – це ще один привід попестити свого улюбленого домашнього вихованця, адже всі коти без винятку дуже люблять ласку і тепло. Якщо забезпечити їм комфортне життя, повну турботи і ніжності, тоді кішки обов'язково подарують своїм господарям своє приємне муркотання.

Цікаво, що загалом, у світі існує кілька дат святкування Дня кішок. Окрім 1 березня, цей день святкують ще за японським календарем – 22 лютого. Американці цей день відзначають 29 жовтня, а найбільше країн світу День кішки відзначає 8 серпня.

КНИГА ДНЯ

Йохансен Х. Я тут просто кішка

             А що про вас думає ваш кіт? Кумедна книжка про розповідь кота та його бачення себе, родини в якій він мешкає, та дивних сімейних свят. Дотепна історія про будні домашнього улюбленця, його життя та дивні звички. Отож, якщо ви мріяли дізнатись про те, що думає про вас кіт, то ця цікава книжка саме для вас.

КНИГИ ДНЯ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ

Коти-Вояки

          Серія пригодницьких романів-фентезі. Створена британськими письменниками  під загальним псевдонімом Ерін Гантер.

Оригінальна серія складається з майже 40 книг: серія розділена на п'ять циклів, в кожному з яких по шість книг, плюс окремі книги-путівники та комікси в стилі «манґа».

Таємничий та чарівний. Саме таким, чарівним і таємничим, є світ Котів-Вояків. Їх оточують шалені пригоди й запеклі бої, дивовижна природа й невідомі явища.

Вони однаково добре володіють мистецтвом дипломатії, міццю магії та вояцькими хитрощами. Вони шанують своїх Старійшин і боронять своїх Королев. Понад усе для них – дружба й відданість. Так, вони – різні. Але світ у них один. І вони його будуть захищати!

          Коти-Вояки. Пророцтва починаються

https://www.youtube.com/watch?v=N1vviqysfAQ&feature=emb_logo

Вітаємо всіх любителів кішок зі святом, цінуйте своїх «домашніх тигрів». За висловом Віктора Гюго: «Бог створив кішку для того, щоб у людини був тигр, якого можна погладити».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар