пʼятницю, 17 грудня 2021 р.

Свято незвичайне, для всіх воно повчальне

Святого Миколая з радістю чекають діти, адже у День Святого – 19 грудня, всі, хто були чемними, отримують подарунки.

 Дню Святого Миколая працівники центральної бібліотеки для дітей присвятили захід «Свято незвичайне, для всіх воно повчальне», учасниками якого стали четвертокласники БЗШ №11.


 

На початку заходу юні читачі переглянули мультфільм «Святий Миколай», який ознайомив їх із біографією Святого Миколая, історією цього свята, а потім дружньо відповідали на запитання вікторини «Чарівною стежкою до щастя і добра», заробляли зірочки із чеснотами Святого.


 

Гра-квест  «Подорож у країну Новоріччя» занурила дітей у інтелектуальні ігри, вікторини та конкурси.



 

Четвертокласники, розділившись на три команди «Миколайчики», «Колядники» та «Янголята», мандрували  святковими локаціями книгозбірні, виконували різноманітні завдання: відгадували загадки з книжкової виставки «Святкова круговерть», розгадували кросворд «Святий Миколай» в Кімнаті Казок, вгадували за уривком із зимової казки твір та знаходили його в бібліотечному фонді, складали з перших літер назв книжок ім’я головного героя цього дня.





 

Зароблені зірочки-чесноти   школярі розмістили на фліпчарті, створивши віртуальний портрет Чудотворця. 


 

Справжнім дивом була поява Святого Миколая. Він завітав до бібліотеки та подарував дітям незабутні емоції, враження й солодощі.



 

Отже, дива трапляються! Сподіваємось, що зимові свята, які ще попереду, принесуть всім багато радості та справжніх див.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар