середу, 30 грудня 2015 р.

Відчуйте атмосферу зимових свят разом з нами!



На порозі Новий рік! В ці передноворічні дні  планетою крокує казка. Вона запрошує до ошатних ялинок, сяє різнокольоровими ліхтариками,  спалахує феєрверками. Казковий, чарівний, таємничий - все це він - Новий Рік! Найпопулярніше свято всього світу.


29 грудня в центральній бібліотеці для дітей відбулася екскурс-мандрівка «Відчуйте атмосферу зимових свят разом з нами!», учасниками якої стали юні українці Сходу. Бібліотечний гід, завідувачка ЦДБ Олена Корнієнко,  під час оглядової екскурсії захопила дітей цікавими різдвяно-новорічними історіями з книжок, які сяяли своїми яскравими обкладинками на виставках-інсталяціях «Книжкова завірюха», «Сяйво зимових свят», «Побажання від мавпочки», «Зимова феєрія».




Жодне свято не викликає такого ажіотажу та попиту на різноманітні сувеніри й подарунки, як Новий рік. Готуючись до цього веселого свята, ми завжди шукаємо незвичайні подарунки та оригінальні сувеніри, щоб здивувати рідних і друзів. Майстер-клас "Новорічні прикраси своїми руками" став найоптимальнішим рішенням. 


Майстрині громадської організації «Украинцы Востока» Олена Руденкова та Наталя Редько запропонували дітям виготовити новорічні композиції: різдвяні віночки та ялинки з солодощів. Молоді жінки-волонтери уміло передали «таємничий магічний ритуал» знань своїм учням, зарядили їх нестримною енергією творчості, оптимізму та суцільного позитиву.




 
Малеча провела час весело,смачно та пізнавально й отримала гарний святковий настрій. 

В майже сімейній атмосфері діти самостійно створювали новорічні подарунки з традиційних декоративних прикрас, читали вірші, вітали один одного з новорічними та різдвяними святами, смакували сік, печиво, цукерки й говорили про мистецтво в їх дитячому розумінні. А різдвяно-новорічні прикраси, зроблені своїми руками, кожна дитина подарує  рідним  до новорічних свят.

Немає коментарів:

Дописати коментар