четвер, 14 липня 2016 р.

Величне творіння природи



Ліс – це диво, ліс – це казка.
То ж заходьте в ліс, будь ласка,
Але завжди пам’ятайте:
Диво-ліс охороняйте!

13 липня читачі центральної бібліотеки для дітей здійснили літературну мандрівку до літнього лісу.

 Захід розпочався презентацією книжкової виставки «Величне творіння природи»  та переглядом відеосюжета «Красивий ліс».
 
Бібліотекар Людмила Романович прочитала зворушливі поетичні рядки та уривки з прозових творів, які доповнювали візуальні картинки царства зеленого розмаїття – лісових галявин, оксамитового вбрання дерев, шовкової травиці… Присутні мали можливість не тільки помилуватися чарівними куточками природи, а й послухати  симфонію лісових звуків: скрип і хрускіт старих гілок, шурхіт листя, спів птахів, барабанний дріб дятла, шум води. 


Бібліотекар Лариса Олійник запропонувала дітям стати учасниками бесіди-застереження «Ліс – це не смітник», під час якої маленькі відвідувачі книгозбірні дізналися як поводитися в лісі.


Юні користувачі залюбки взяли участь в конкурсах: «Дари лісу», «Є таке дерево ...», «Зайві речі», «Фотозагадка», літературній вікторині «Лісова мозаїка» та із задоволенням подивилися лялькову виставу «Не будь байдужим».
 Малеча ще раз переконалася, що ліс – прикраса Землі, найцінніший скарб природи  та друг людини. Зберегти його –найважливіше завдання людства. Любити ліс і охороняти його – обов’язок кожного з нас.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар