20 жовтня - Міжнародний день кухаря і кулінара
З’їсти що-небудь смачненьке - це те саме маленьке свято, яке кожен з нас може влаштувати собі, і не останнє місце в цьому займає кухарське мистецтво.
З’їсти що-небудь смачненьке - це те саме маленьке свято, яке кожен з нас може влаштувати собі, і не останнє місце в цьому займає кухарське мистецтво.
Професійне
свято кулінарів і кухарів порівняно молода подія. Міжнародний
день кухарів був заснований лише в 2004-му році. Це відбулося з ініціативи та
за активної участі Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств, в яку тоді
входило вже близько 8-ми мільйонів представників цієї прекрасної кухарський
професії з безлічі країн світу.
Яких тільки книг не написано про приготування
їжі! Більшість з них допомагають нам дізнатися нові терміни, інгредієнти і
способи приготування різних страв.
Гілпін Р. Кулінарна книга маленької
господині / Ребекка Гілпін. - К. : Країна мрій, 2007. – 96 с. : іл.
Чудові
рецепти з цієї книги ідеально підходять для тих, хто прагне навчитися готувати.
Рецепти подані у простій і доступній формі, без складних кулінарних термінів і
жаргонізмів. Використовуючи звичайні інгредієнти і дотримуючись
інструкцій, крок за кроком ви легко
опануєте мистецтво кулінарії. В книзі кожен знайде щось для себе – незважаючи
на те, хоче він засмажити курча чи випекти розкішний шоколадний торт! А яскраві фотографії та малюнки спонукатимуть маленьких господиньок
братися за приготування оригінальних
рекомендованих страв.
Для читачів молодшого та середнього шкільного віку.
Для читачів молодшого та середнього шкільного віку.
Найкращі страви нашкидкоруч. – Харків: Веста :
Видавництво «Ранок», 2007. – 256 с.
Готуємо смачно та швидко. На
кожній сторінці сучасної кулінарної енциклопедії читач знайде безліч чудових та
смачних страв на різний смак: від звичайних, на кожен день, до святкових
рідкісних страв, які відрізняються своєю оригінальністю та незвичайністю. Книжка
зручно поділена на 9 розділів. У кожному розділі є багато різноманітних рецептів, а також детальні
описи процесу приготування деяких із них. Читач порине у світ салатів, перших,
м’ясних, рибних, овочевих страв, навчиться робити вареники, готувати
молочно-яєчні страви, а також дізнається і самостійно зможе приготувати
найсмачнішу випічку!
Немає коментарів:
Дописати коментар