пʼятницю, 12 травня 2017 р.

«За все, що маю, мамо, дякую тобі»




Напередодні чудового весняного свята – Дня матері, ми поспішаємо привітати найближчих і найрідніших для кожного з нас людей – наших матусь.

11 травня маленькі читачі центральної бібліотеки для дітей, учні 3-А і 3-В класів БЗШ №11 та їхні матусі стали учасниками свята вдячності «За все, що маю, мамо, дякую тобі».



Ведуча заходу Лариса Олійник привітала присутніх зі святом і побажала здійснення материнських мрій та щасливої долі на рідній землі.


Діти та дорослі, затамувавши подих, слухали зворушливу історію молодої американки Анни Джервіс і її матері, яка передчасно пішла з життя. Саме пані Анна запропонувала один день у році присвятити вшануванню матерів.


Маленькі читайлики ЦДБ Юлія Похилько, Ілля Сідько, Валерія Трохимець, Герман Киришун, Юлія Осовська, Дарина Одрино, Ростислав Трущенко, Олександра Нагорна, Влад Суконнік, Вікторія Леус подарували мамам літературно-музичну композицію «Тобі, найдорожча у світі».


Класоводи Вікторія Ярич, Тетяна Нестеренко зачитали уривки з учнівських творів «За що я люблю свою маму» та «Як би я був чарівником…».



Діти співали, танцювали під музичний супровід викладача ДМШ №3 Сергія Яременка. Влад Масло подарував матусям пісню «Смерека», а Ірина Калініна та Ярослав Ломачук привітали матусь музичними «Етюдами».





Читацькі родини дружньо взяли участь в іграх, конкурсах, вікторинах: «Комплімент матусі», «Впізнай мамині руки», «Мамині помічники», «Анкета для двох», «Математичні цікавинки для мами і дитинки».




Людмила Романович презентувала тематичну виставку
 «В світі усе починається з мами», закликавши любити та шанувати своїх матерів сьогодні, поки вони поряд з нами, щоб завтра не спізнитися, бо матері не вічні…
 

Немає коментарів:

Дописати коментар