середу, 4 липня 2018 р.

Вчителям початкової школи


Видавництво «Підручники і посібники» надрукувало підручники для 1 класу Нової української школи

Підручник «Я досліджую світ» (автори: І. Жаркова, Л. Мечник) для 1 класу укладений на основі Державного стандарту початкової освіти і структурований відповідно до нової навчальної програми з урахуванням компетентного підходу.
Підручник розроблено відповідно до Типової освітньої програми колективу авторів під керівництвом Савченко О.

Буквар (автори: Надія Кравцова, Ольга Придаток) складається з двох частин, кожна розрахована на один семестр. Матеріал підручника розміщено за періодами навчання грамоти: добукварний (підготовчий), букварний (основний) і післябукваринй.
Підручник розроблено відповідно до Типової освітньої програми колективу авторів під керівництвом Савченко О.

Електронна версія:

Основний акцент у підручнику «Математика. 1 клас» (автор А. Заїка) зосереджено на розкритті математичних фактів і залежностей відповідно до програми та вікових психофізичних, інтелектуальних можливостей учнів.
Підручник розроблено відповідно до Типової освітньої програми колективу авторів під керівництвом Шияна Р.

Електронна версія:

Підручник «Математика. 1 клас» забезпечить поєднання математичних знань і вмінь з набутим життєвим досвідом першокласників, що сприятиме успішному розв'язанню ними різноманітних практичних завдань, які потребують застосування математики. Це буде основою їх математичної компетентності.
Підручник розроблено відповідно до Типової освітньої програми колективу авторів під керівництвом Савченко О.

Електронна версія:

В основу підручника (автори: Green Country, М. Павлюс) покладено ігрову комунікативну методику, зокрема індивідуальні, парні та групові завдання, ігри і проектну роботу, що повністю відповідає вимогам Нової української школи. Весь навчальний матеріал будується («обертається») навколо дитини та її маленького світу і дає їй змогу постійно виявляти, розвивати та формувати свої компетенції. Завдання спрямовані на те, щоб діти могли розповідати про себе, свої інтереси, спілкуватися з друзями, більше про них дізнаватися, ділитися з класом своїми досягненнями.
Пропонований підручник (автори: С. Гунько, З. Коновалюк) створено для вивчення англійської мови в 1 класі за методикою асоціативних символів. Він є результатом понад 30-річної праці творчого колективу педагогів, у якому методом досліджень, заснованих на вивченні дитячої психології та особливостей дитячого світосприймання, зібрано найкращі, на наш погляд, методи та практики навчання іноземної мови дітей 6-7 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар