неділю, 22 грудня 2019 р.

Варвара-рукодільниця своїм талантом нас одарувала


Ланцюжок зимових свят в ЦДБ продовжується…

22 грудня в центральній бібліотеці для дітей відбулося родинне свято «Варвара-рукодільниця своїм талантом нас одарувала» для вихованців гуртка рукомистецтва «Креатив» ЦТДЮ «Соняшник» та членів їх родин.

Читальна зала ЦДБ була прикрашена оригінальними прикрасами - авторськими роботами гуртківців. Відвідувачі книгозбірні милувалися картинами, букетами квітів, жіночими прикрасами, декоративними новорічними атрибутами, посудом, елементами інтер’єру, іграшками,  майстерно зробленими в техніці бісероплетіння, вишивки бісером, шовковими стрічками тощо.


Презентувала виставку дитячих творчих робіт її керівник Ірина Дудчик. Майстриня привітала всіх присутніх з зимовими святами та побажала рукодільницям та рукомитцям невичерпного творчого натхнення, впевненості у власних силах, вміння бачити, любити, творити прекрасне й отримувати від цього задоволення.

З презентації «Школа рукомистецтва «Креатив»  учасники заходу дізналися про досягнення маленьких майстрів, переможців міських та обласних конкурсів та плани на майбутнє.

А потім почалося справжнє свято дитячих талантів. Дівчатка та хлопчики читали вірші, співали пісень, грали на музичних інструментах, танцювали.



Працівники книгозбірні захопили дітей веселими іграми, конкурсами та вікторинами «Передай мишку», «Загадкова скринька», «Вгадай казкового персонажа», «Весела гімнастика», «Що в мішку?», «Новорічна мішура». 


 Наприкінці заходу дітей чекали приємні сюрпризи – солодкий стіл та новорічні подарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар