середу, 18 грудня 2019 р.

Майстер-клас із виготовлення новорічних прикрас


Вже зовсім скоро запалають, засяють вогниками новорічні свята. Разом із ними у кожну оселю завітає затишок, тепло, рідні та друзі і, звичайно ж, диво. Саме у такі зимові дні всі, незалежно від віку, чекають на казку. 
І вона приходить.

18 грудня працівники центральної бібліотеки для дітей запросили своїх користувачів  на майстер-клас із виготовлення новорічних прикрас. Створити чарівну красу власноруч виявили бажання третьокласники БЗШ №`11.


Створювали новорічні дива діти під керівництвом досвідченої майстрині – бібліотекарки Лариси Олійник.

 
Спочатку вони із задоволенням вирізали паперові сніжинки, що  є одними із найпоширеніших новорічних атрибутів, якими прикрашається все навкруги, і наша бібліотека не виключення. Різноманітні візерунки сніжинок вийшли дуже гарними  і створили на вікнах книгозбірні по-справжньому зимовий настрій. Ошатні, красиві, немов мереживо, вони привертають до себе увагу мешканців мікрорайону.


Потім школярі із задоволенням взялись за виготовлення новорічних символів. Трішки фантазії та терпіння й у руках кожного хлопчика та дівчинки зявилися Мишка, Миколайчик і Сніговичок.




Для маленьких читайликів майстер-клас став приємним та корисним відпочинком, а також кращим початком святкової казки, чарівним кроком у Новий рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар