четвер, 15 лютого 2018 р.

Увага! Нові книги!



Любі читачі!
Кожна нова книга – це завжди цікава подія. Запрошуємо вас до нашої бібліотеки ознайомитись з новинками літератури.

Абеді І. Лола та аварійний вхід / Ізабель Абеді. – Харків : Ранок, 2017. – 304 с. : іл.
Ночами Лола перетворюється на знамениту захисницю тварин Лолу Левине Серце. Вона відважно рятує тварин із неволі та спеціальним літаком доправляє їх до спеціального притулку — заповідника у горах. Саме так полягають справи вночі, коли Лола не може заснути й поринає у світ своїх фантазій. Але вдень у неї із чотириногими друзями самі лише проблеми: навіть її власна кішка не дозволяє себе погладити! От якби вона була такою ж лагідною і товариською, як циркова кізка Білосніжка, яка залишилася бездомною! Головні пригоди в цій книзі починаються з того, що Лола приводить чарівну кізку додому й навіть вирушає з нею в далеку подорож на своєму суперкосмічному кораблі… А ось фінал цієї історії не має ніякого відношення до космосу!
Пекарська М.– К. Лотерея / Малгожата-Кароліна Пекарська. – Харків : Школа, 2016. – 528 с.
У «Лотереї», продовженні книги «Клас пані Чайки», герої дорослішають і перед ними великий світ розкриває свої широкі обійми. І зараз їм доводиться вибирати майбутній фах, друзів, коханих і навіть… життя чи смерть! А це вже справді Вибір з великої літери. І здається, що життя скидається на лотерею, де кожен із героїв має білет. Тільки от постає питання: як дістати виграшний білет? Як зробити певну «ставку» на щось чи на когось і не помилитися? І нарешті — що треба вчинити, аби пощастило у цій шаленій лотереї під назвою «Життя»?
Росіцький Р. Королівство рафінованого сміху / Роман Росіцький. – Харків : Віват, 2016. – 224 с. : іл.
«Королівство рафінованого сміху» — фантастична розвідницько-шпигунська історія для тих унікальних дітей, які люблять читати під партою на нецікавих уроках. Автор обрав незвичайний для дитячої літератури жанр, але саме це дозволило йому відтворити загадкову атмосферу незвичайного світу Білонерії.

Немає коментарів:

Дописати коментар