четвер, 24 травня 2018 р.

Бібліотечний випускний


Проведення бібліотечного випускного вже стало доброю традицією в центральній бібліотеці для дітей.


 23 травня на найчитаючих розумників з 4-А класу БЗШ №11(класовод Вікторія Ярич) чекало хвилююче свято – бібліотечний випускний «Молодший відділ прощавай – старший з книгою зустрічай!». Випускний – це день, який всі чекали зі змішаними почуттями: і сумними, і радісними одночасно, намагаючись відкласти мить розставання з улюбленим молодшим книжковим відділом. Адже саме тут діти проводили багато свого вільного часу.


 Звичайна метушня панувала перед початком свята: батьки трепетно поправляли пишні наряди юних принцес. Хлопчики ж у вишиванках зберігали мовчазну діловитість ... І ось під урочисту музику випускники увійшли в читальну залу.


 З першого класу юні користувачі відвідували дитячу книгозбірню та за чотири роки читання виросли з книжок для малюків. Бібліотекарі відділу обслуговування учнів 1-4-х класів Лариса Олійник, Людмила Романович, Катерина Діденко, Валентина Голубенкова протягом цього періоду прищеплювали малечі любов до книги та читання і підрахували, що учні 4-А прочитали за цей період 1400 книжок.

 Школярі були активними читачами ЦДБ, неодноразово ставали переможцями та призерами бібліотечних конкурсів і творчих акцій, але найактивніших, найчитаючих виявилось четверо, це: Софія Микитюк, Дарина Одрина, Артем Духлій, Вікторія Трохимець.


 Хвилююче дійство на честь випускників книгозбірні розпочала завідувачка ЦДБ Олена Корнієнко. Пані Олена привітала четвертокласників, їхніх батьків і вчителів із закінченням навчального року, нагородила найкращих читайликів дипломами та подарунками, запропонувала дітям взяти участь у іграх та конкурсах, інтелектуальних вікторинах на знання дитячої літератури.



 Учасники заходу опинилися на острові Спогадів, де переглянули слайд-презентацію «Ми – найчитаючий клас», пригадавши майже всі заходи книгозбірні, у яких брали участь протягом 4-х років.


Випускники влаштували у бібліотеці справжній концерт – співали пісень, танцювали (Вікторія Леус), грали на музичних інструментах (Артем Духлій), читали вірші, показували інсценівки лялькового театру. А дорослі підтримували малюків бурхливими оплесками і, не приховуючи радості, пишалися успіхами своїх чад.




 Найкраща читачка класу урочисто передала формуляри своїх однокласників бібліотекарю Галині Бондар, яка запросила дітей у мандрівку книгозбірнею, провела цікаву екскурсію абонементом та читальною залою відділу обслуговування учнів 5-9 класів. Діти ознайомилися з книжковими виставками, періодичними виданнями, довідковою та художньою літературою.


 Протягом заходу маленькі читайлики приймали вітання від бібліотекарів, вчителів, батьків, щирі слова з побажаннями творчих успіхів на шляху пізнання.


 Четвертокласники пообіцяли бути найактивнішими та найкращими читачами старшого відділу, демонструючи свої знання, і, звичайно, – любов до книги та бібліотеки.

1 коментар:

  1. Щиро дякуємо шановним бібліотекарям за співпрацю! Безмежно радіємо нашій дружбі!!!

    ВідповістиВидалити