понеділок, 15 липня 2019 р.



Друже!
 Книжки серії «Читай рідною мовою!» пробудять у тебе любов до читання. Чому? Цікаві сюжети, адресовані дітям саме твого віку, близькі та зрозумілі герої, такі схожі на сучасних хлопчиків і дівчаток, а також неперевершені ілюстрації — усе це зробить читання надзвичайно приємним, комфортним і захопливим.

Ці книжки розвиватимуть твій розум, навчатимуть доброти та наповнять дозвілля глибоким і веселим, жартівливим і серйозним художнім словом.
Приємних подорожей сторінками улюблених книжок!

Ліндгрен А. Ми всі з Гамірного : кн. 1 : повість / Астрід Ліндгрен. – К. : Рідна мова, 2017. – 120 с. : іл. – (Серія «Читай рідною мовою!»).
Повість «Ми всі з Гамірного» - ніби осяяна теплим сонцем дитинства, проведеного у спілкуванні з природою. На хуторі Гамірному лише три садиби, але шестеро дітей, які живуть там, не мають часу нудьгувати. Ти дізнаєшся, як вони бавляться, як допомагають батькам, як готуються до свят і ще багато цікавих і веселих історій.
Ліндгрен А. Ще про нас, дітей із Гамірного : кн. 2 : повість / Астрід Ліндгрен. – К. : Рідна мова, 2017. – 80 с. : іл.
Повість «Ще про нас, дітей з Гамірного» — ніби осяяна теплим сонцем дитинства, проведеного у спілкуванні з природою. У Гамірному лише три садиби, але шестеро дітей, які живуть там, не мають часу нудьгувати. Ти дізнаєшся, як вони бавляться, як допомагають батькам, як готуються до свят і ще багато цікавих і веселих історій.
Ліндгрен А.У Гамірному дуже весело : кн. 2 : повість / Астрід Ліндгрен. – К. : Рідна мова, 2018. – 160 с. : іл.
Неймовірні пригоди дітей із Гамірного тривають і далі — вони не менш захопливі та карколомні, ніж у перших двох книжках. Чого лише варті пошуки Скрині Мудреців! А догляд за ягнятком Понтусом!.. Юні друзі опановують і секрети заробляння грошей, створивши своє власне «Товариство зі збуту вишень».
Іскрометний гумор тут — на кожній сторінці книжки, геніальна Астрід Ліндґрен не зраджує свого таланту великої оповідачки і знавця дитячих сердець.

Немає коментарів:

Дописати коментар