пʼятницю, 10 січня 2020 р.

11 січня в календарі: це цікаво знати




11 січня відзначається Міжнародний день «Дякую» – свято, яке було започатковане з ініціативи ЮНЕСКО та ООН і покликане нагадати людям про цінність хороших манер. Вперше вислів «Дякую» зафіксовано у словнику-розмовнику, виданому в Парижі в 1586 році. В Україні це свято відзначають із 2008 року.

Слова подяки володіють чарівними властивостями. Люди за їх допомоги дарують радість один одному, висловлюють увагу та передають позитивні емоції.

 Тому не скупіться на добрі і теплі слова, подякуйте у цей день всім, кого ви любите і цінуєте. Не соромтеся подякувати мамі за приготований сніданок, друзям — за підтримку у важкі моменти і гарний настрій, коханій людині — просто за те, що вона є, випадкового перехожого – за те, що притримав перед вами двері, однокласника – за надану послугу…

             Вітаємо з Міжнародним днем «Дякую», бажаємо якомога частіше від душі дякувати тим, хто своїми словами або вчинками робить ваше життя легшим, спокійнішим та гармонійнішим. Нехай коло ваших друзів і добрих знайомих буде як можна ширше, нехай оточуючі вас люди щедро діляться з вами своєю добротою, теплом і турботою.

Немає коментарів:

Дописати коментар