понеділок, 25 жовтня 2021 р.

Barbie: Мрійники та винахідники

 


Найвідоміших українців, серед яких правителі, політики, письменники, композитори, диригенти, втілили в образах ляльок Барбі та Кена. Їх виготовили ексклюзивно для виставки "Barbie: Мрійники та винахідники".  Організатори проєкту: «Антошка», «КуклЬтура» та ТОВ «ТойДіКо Україна». Герої проєкту мріяли, робили відкриття, створювали: вкладали талант та розум у свої справи.

В проєкті працювали 31 ляльковий майстер та створили понад 50 ляльок в образах видатних особистостей, чиє життя або діяльність пов’язані з Україною. У центрі уваги – одяг та зовнішність видатних постатей. Майстри доповнили їх образи оточенням, створили цілий світ героїв, зобразили сфери їх творчості та наукових інтересів.

Серед образів:

-         великі правителі минулого: Володимир Великий, Ярослав Мудрий, Богдан Хмельницький

-         письменники: Григорій Сковорода, Іван Франко, Тарас Шевченко та Микола Гоголь

-         композитори та диригенти: Леонтович Микола, Сергій Прокоф'єв, Оксана Линів

-         художники: Ілля Рєпін, Казимир Малевич, Василь Кандинський


На сайті проєкту "Мрійники та винахідники" відкрито голосування, яке триватиме до 11.11.21. Кожен відвідувач сайту може проголосувати до 3-х разів, при цьому тільки 1 раз за кожну роботу. Обирайте трійку майстрів! Переходьте на сайт, щоб роздивитися всі роботи та проголосувати за своїх фаворитів: https://antoshka-barbie-ken.com.ua/?utm_source=facebook&utm_medium=event&utm_campaign=event_kyiv&fbclid=IwAR1OxYTBMcE9r16LizYiP8VkdJz3sTAXqnVZcGIILHf7E1C5JZ3R7B2pRRs

Для того, щоб захистити результати голосування від підробки, потрібно підтвердити свій вибір через верифікацію в боті (Viber або Telegram).

 

Немає коментарів:

Дописати коментар