середу, 6 жовтня 2021 р.

Запрошуємо у світ книги

 6 жовтня до центральної бібліотеки для дітей завітали п’ятикласники БЗШ №21. Для них працівники бібліотеки провели екскурсію «Запрошуємо у світ книги». 

         Під час мандрівки відділами книгозбірні юні відвідувачі поринули в чудовий книжковий  світ, дізнались історію бібліотеки, ознайомилися з її фондом та послугами, правилами користування.

Школярам було презентовано книжкові виставки «Книжкова веселка» та «Ювілейна палітра дитячої книги», де представлені класичні і сучасні видання дитячої літератури: пізнавальні енциклопедії для допитливих, пригодницькі та фантастичні книжки, книги про тварин і загадкових істот та захоплюючі казки.


 
          Прослухавши розповідь завідувачки ЦДБ Олени Корнієнко про устрій Книжкової Країни, учні з нетерпінням чекали, аби швидше «спробувати на смак» книжкові смаколики.


 
            Незабутнє враження на школярів справила прогулянка Кімнатою Казок. Святкового настрою п’ятикласникам додала цікава ігрова програма «Якщо знаєш – відгадай, як не знаєш – розпитай!», в якій вони перевірили свою спритність та кмітливість.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар