середу, 27 жовтня 2021 р.

Book хвилинка про новинки

 

Чейнані З. Школа добра і зла. Книга 1 / Зоман Чейнані. – Х. : Ранок, 2019. – 608 с.

У Гавалдоні всі батьки тремтять від жаху. Повертається Директор легендарної Школи Добра і Зла, щоб назавжди забрати двох дітей до світу казки. І щоразу його вибір непередбачуваний. Проте Софі, білявка у рожевому платті і кришталевих туфлях, упевнена, що вона буде обрана для Школи Добра. Та й на місце майбутньої злої чаклунки вже обране дитя — Агата. Чорні сукні, думки про смерть і неприязність до всіх — хіба ці якості не прямий квиток до Школи Зла? Але все сталося не так, як гадалося: долі дівчат помінялися місцями. Можливо, це підказка для відгадування загадки, ким Софі та Агата є насправді?

Чейнані З. Школа добра і зла. Світ без принців.  Книга 2 / Зоман Чейнані. – Х. : Ранок, 2019. – 528 с.

Софі та Агата повертаються до Гавалдона. Тепер, коли Директора Школи знищено, дівчата можуть прожити своє "Довго і Щасливо" вдома. Але щасливе закінчення казки не таке райдужне, як уявляла собі Агата. Вона розуміє, що любов подруги не зможе замінити кохання принца, і потай від Софі хоче повернутися назад. Бажання Агати відкриває портал до Школи. А точніше, до Школи Хлопців і Дівчат.

Союз Агати і Софі зруйнував правила чарівного світу, об’єднав принцес із відьмами, чарівників із принцами. До чого призведе ця зміна, і чи зможуть подруги повернути втрачену школами рівновагу, не втративши одна одну.

Немає коментарів:

Дописати коментар