середу, 9 лютого 2022 р.

Яскраві барви Дня святого Валентина

 


14 лютого відзначається найромантичніше свято року – День святого Валентина, який ще називають Днем усіх закоханих. Свято, яке з нетерпінням чекають, яке сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Для кожної людини цей день – особливий,  пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

До свята працівники ЦДБ оформили книжкову виставку-інсталяцію «Яскраві барви Дня святого Валентина», де представлені романтичні  історії кохання підлітків і молоді. Запрошуємо до перегляду.

          День святого Валентина – це чудове свято, щоб розказати близькій людині про свої почуття, освідчитися в коханні, сказати комусь найкращі у світі слова,  висловити вдячність або продемонструвати прихильність до друга чи подруги.

Запрошуємо наших користувачів взяти участь в ліричній відео сторінці «Чари кохання». Для цього необхідно прочитати ліричний вірш або уривок з улюбленого художнього твору про найпрекрасніше та найзагадковіше з усіх людських почуттів – кохання, зняти на відео та опублікувати на сторінці «Читачок бібліотечний» в facebook.


 

Чекаємо на Ваші відео сюжети.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар