вівторок, 14 лютого 2023 р.

З Днем святого Валентина!

 14 лютого в День Святого Валентина ми поринаємо в атмосферу чарівності Дня всіх закоханих.Через листівки-сердечка, які є атрибутом романтичного свята, ми виражаємо свої почуття. Із задоволенням грають у своєрідну гру, даруючи «валентинки» один одному, і малі дітлахи, і деякі поважні дядечки й тітоньки. І нехай кажуть, що це свято для нас чуже, та коли мова йде про кохання, хіба мають значення такі аргументи?

У цей найромантичніший день, коли, здається, кохання витає у повітрі, відбулося рандеву з книгою і в нашій книгозбірні. Читачки привітали колектив бібліотеки зі святом, освідчилися в любові до книги й читання та запропонували улюблені книжкові історії кохання своїм одноліткам.


 

КНИГА ДНЯ

Франсуаза Буше «Книжка, яка нарешті розкаже тобі геть усе про любов»

У цьому світі все розквітає й надихає, дивує й змушує серце підстрибувати. Втім, іноді кохання не поспішає... до того ж, його не купиш у крамниці, а щоб почуття тривало довго, доведеться докласти зусиль. Як це — бути закоханим? Скільки триває любов? Стільки запитань, та, на щастя, Докторка Лямур із задоволенням розкаже нам геть усе про ЛЮБОВ.


 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар