середу, 27 березня 2024 р.

Літературний квест «Сучасний бестселер»

В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання 27 березня з користувачами ЦДБ проведена популярна розвага – літературний квест «Сучасний бестселер».

Перед учасниками інтелектуально-командної гри бібліотекарки поставили завдання: знайти сучасні дитячі книги, які є світовими бестселерами – романи в малюнках Джефа Кінні «Щоденник слабака».



 

Джеф Кінн – автор серії-бестселера #1 за версією The New York Times «Щоденник слабака», шестиразовий лауреат премії Nickelodeon Kids 'Choice, відомий американський творець популярних ігор, дитячий письменник і карикатурист. Його визнано одним із 100 найвпливовіших людей у світі за версією журналу Time.

 


Книги серії «Щоденник слабака» Джефа Кінні – це легка, проста та зрозуміла, цікава та дуже оптимістична дитяча література, яка захопить юних читачів, мотивуватиме їх ніколи не здаватися та не опускати руки, які б випробування не спіткали їх. Це багатогранні історії, сповнені відмінного авторського гумору.

           Гравці за допомогою мапи квестової зони разом з координаторами пройшли п’ять етапів змагання: розшифрували криптограми, зіграли в «Літературне лото», склали пазли – ілюстрації до художніх творів, впізнали літературних героїв за описом, знайшли книги на книжковій виставці «Читайте новинки».








 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар