пʼятницю, 24 березня 2017 р.

26 березня в календарі: це цікаво знати



26 березня Національна гвардія України 
святкує свою третю річницю.


Сучасна Національна гвардія України - підрозділ, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України та має правоохоронні функції, була створена 12-го березня 2014-го року Законом України «Про Національну гвардію України». До її складу увійшли внутрішні війська України, добровольці та патріоти, що стали на захист народу та державності України в один з найважчих моментів у новітній історії країни, посягань на її цілісність і суверенітет.


18-го березня 2015-го року, ураховуючи значення та роль Національної гвардії України у виконанні завдань із забезпечення державної безпеки та оборони держави, захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку, Президентом України був підписаний Указ № 148/2015, в якому День Національної гвардії України встановлюється як офіційне профільне свято, яке тепер щорічно відзначається
 26-го березня.


У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю кожного військовослужбовця Національної гвардії, хто віддав своє життя за незалежність  України. Вічна їм слава!

Щиро дякуємо гвардійців за  високий професіоналізм, відданість обов’язку та Вітчизні. Бажаємо їм Божого благословення, здоров’я та стійкості!

Немає коментарів:

Дописати коментар