вівторок, 9 квітня 2019 р.

Книжкові новинки


 Любі читайлики!
Запрошуємо вас у світ веселих, повних неймовірних пригод морських мандрів. В кожній книжці - кольорове втілення загадкового світу шукачів скарбів та мореплавців. Ви зустрінетесь з кицею Дженіфир, яка стала справжнім капітаном, відважним Джонні-Горобчиком, капітаном Карнавухим, Громилою та іншими.
О, скільки всього дивовижного чекає на вас!

Амасова А. Пірати Котячого моря: На абордаж! / Аня Амасова. – Видавництво «Сім кольорів», 2017. – 184 с. : іл. – (Морські пригоди).
Перша книжка серії «Морські пригоди» про маленьку кицю Дженіфир, яка втекла з дому тітоньки Кетрін, де її виховували як кішечку з вищого світу, щоб відшукати свого батька Флінта Котеса…
Що краще - манірні кніксени у бальній залі чи хитка корабельна палуба? Сестриці Мурлін і Пурлін чи юрба озброєних до зубів піратів? Нудні повчання класної дами Болонії чи пошуки свого батька - славнозвісного пірата Флінта Котеса? Цей вибір має зробити кішечка Дженіфир, якій доведеться подолати багато перешкод та труднощів для того, щоб стати справжнім капітаном.
Амасова А. Пірати Котячого моря: Острів забутих скарбів  / Аня Амасова. – Видавництво «Сім кольорів», 2017. – 176 с. : іл. – (Морські пригоди).
У другій книжці ви разом з улюбленими героями - Дженіфир та Джонні Горобчиком  знову відправитеся в подорож по морях-океанах і продовжите пошуки скарбів знаменитого капітана піратів Карнавухого.
Амасова А. Пірати Котячого моря: Капітан Джен / Аня Амасова. – Видавництво «Сім кольорів», 2017. – 192 с. : іл. – (Морські пригоди).
І знову на вас чекає зустріч з кораблем «Нічний кошмар» та його командою на чолі з капітаном Дженіфир Котес. Вони мають дати відсіч лютим гієнам, дістатися до Останніх островів і навіть змусити свій корабель злетіти. Звісно, не без допомоги друзів - команди піратів, - які навіть найбільш небезпечну пригоду зроблять надзвичайно смішною. Отож у добру путь з «Нічним кошмаром»!
Амасова А. Пірати Котячого моря: Мумія бунтівника / Аня Амасова. – Видавництво «Сім кольорів», 2017. – 144 с. : іл. – (Морські пригоди).
Книга відправить любителів морських пригод на кораблі "Дженіфир" на острів підступної Русалки, де разом з Джонні-Горобчиком  доведеться поблукати лабіринтом у пошуках скарбів і навіть - зустрітися з ожилою Мумією... Не страшно? Тоді вперед, наші відважні читачі, у світ легенд, морських прикмет та незабутніх вражень.
Амасова А. Пірати Котячого моря: Спіймати легенду/ Аня Амасова. – Видавництво «Сім кольорів», 2018. – 160 с. : іл. – (Морські пригоди).
Крихітка Вутя-Путя киця, яку врятувала Дженіфир Котес з командою «Нічного кошмару» на острові кішкоїдів, підросла й стала справжнім піратом. Проте вона встигла вздовж і впоперек проборознити Котяче море, відкрити безліч земель і потопити купу шлюпок. А що потрібно справжньому піратові? Правильно: пригоди, скарби й таємниці, легенди. «Ми пішли шукати Цивили Затцію…» – таку записку залишили Вутя-Путя разом зі своєю подругою Мишею капітанові корабля Карнавухому. Випадково разом з дівчатками у небезпечну подорож до легендарного Тисячогір’я відправився й матрос Скелет… На шляху до зниклої цивілізації таємничого народу гігантів нашим дослідникам доведеться рятуватися у морі від нападу страшнючого лілового кальмара. Натрапивши на слід Великої Цивілізації, вони познайомилися з Вороном-книготорговцем, тираном Лесистратом, Гарбеттою-акробаткою, пережили трисобачечну ніч і битву драконів. Але кажуть – хто шукає, той і знайде. Головне вчасно опинитися у потрібному місці. А ще – вірити у перемогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар