четвер, 12 травня 2016 р.

15 травня – Міжнародний день сім’ї



«З родини йде життя людини», – говорить народна мудрість. 
І це справді так. Наша дорога у життя, у великий світ починається з домівки, з материнського серця, від батьківського порогу. Через усе життя ми несемо в душі першу стежину дитинства, яка озивається в нашій пам’яті дзвоном чистих криниць, теплими та студеними росами, хатнім порогом, річкою, ставком, городом...

 Сім’я, родина, батьківщина – це єдині поняття. Людина до глибокої старості пов’язана з тією сім’єю, з якої вона вийшла, і все життя пов’язана із землею, де вона народилася і зросла. Куди б не закинула її доля, вона завжди подумки із своїм корінням.
 
15 травня відзначається Міжнародний день сім’ї . Свято встановлене Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році.

Любі читайлики!
Через деякий час ви станете дорослими. Тож  не забувайте рідний дім, батьків, які робили і роблять усе для того, щоб ви виросли справжніми людьми. Любіть рідний край, землю, захищайте її, будьте патріотами нашої рідної держави України. 

Маємо надію, що ви будете берегти найдрібніші згадки про своїх рідних і передасте цю пам’ять своїм нащадкам. Ніколи не переривайте ланцюжок пам’яті, який з’єднує наші покоління. І чим міцнішим буде цей ланцюжок, тим міцніше буде наше коріння, тим міцніше стоятиме на своїй землі наш народ, наша Україна.


У цей передсвятковий день щиро бажаємо кожній родині нашого міста здоров'я, радості, життєвого оптимізму і невичерпної енергії у сімейних справах! Нехай Ваші сім'ї будуть міцними і щасливими, а в оселях панують мир, злагода і добробут!
 Зі святом!

Немає коментарів:

Дописати коментар