четвер, 1 вересня 2016 р.

Це моя Україна, це моя Батьківщина



День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвоник і початок нового навчального року – це свято вчителів, учнів та батьків, яке об’єднує всі покоління.

 1 вересня для четвертокласників БЗШ №11 у центральній бібліотеці для дітей відбувся перший урок 
«Це моя Україна, це моя Батьківщина»,
присвячений 25-й річниці Незалежності України.

 Бібліотекар Лариса Олійник привітала дітей зі святом та запропонувала їм цікаву мандрівку рідною країною. З патріотичного екскурсу читачі дізнатися про славну та багатогранну історію України, особливо про боротьбу українців за свою незалежність.

 Увазі юних користувачів була запропонована літературна викладка «Щоб у серці жила Батьківщина», де представлені кращі видання про Україну.

 Хлопчики та дівчатка проявили свою кмітливість і показали себе гідними знавцями своєї держави, взявши участь у цікавій вікторині та відгадуючи загадки. Вони активно брали участь у розвагах за темою «Що ти знаєш про Україну?» – складали пазли мапи держави та розгадували кросворди.


  Родзинкою заходу стала музично-поетична композиція «Кольори свободи та незалежності» у виконанні членів читацької агенції реклами «ЧАРодії». За допомогою віршів і патріотичних пісень юні українці висловили свою щиру любов до рідної держави.
 Бібліотечний урок відбувся саме «З Україною в серці!». Кожен присутній у бібліотеці маленький білоцерківець відчув, що він – частка України.


Немає коментарів:

Дописати коментар