пʼятницю, 9 вересня 2016 р.

Вічна молодість древнього міста



Людина завжди пам’ятає рідний край, де пройшли найщасливіші роки дитинства та юнацтва, де живуть її батьки та рідні. А любити своє місто можна лише знаючи його історію, традиції, культуру, бо це служить своєрідним містком, який об’єднує різні покоління.
  Історія Білої Церкви багатогранна. Про це свідчать книги письменників-краян, істориків-краєзнавців Є. Чернецького, В. Перерви, С. Галкіна… Центральна бібліотека для дітей збирає, зберігає та надає користувачам документальні джерела та інформацію про рідний край. 

10 вересня Білій Церкві виповнюється 984 роки. До цієї урочистої події працівники ЦДБ підготували краєзнавчі етюди «Вічна молодість древнього міста».
 Юні читачі, учні 7-Г класу БЗШ №11, простежили історію рідного краю з давніх часів до наших днів, прослухавши легенди, історичні оповідання, нариси, етюди, поетичні рядки у виконанні бібліотекаря Антоніни Даценко.
 Гарним доповненням до розповіді став відеосюжет «Біла Церква – Forever!». 

 Семикласники прослухали огляд літератури «Край, в якому ти живеш», взяли участь в краєзнавчій вікторині та із захопленням складали пазли «Архітектурні пам’ятки Білої Церкви».

Немає коментарів:

Дописати коментар