пʼятницю, 23 вересня 2016 р.

ЗУСТРІЧ З ПОЕТОМ-ЮВІЛЯРОМ



23 вересня в центральній бібліотеці для дітей відбулася літературна п’ятниця «Поетичне слово майстра гумору», присвячена 60-річчю від дня народження Володимира Івановича Дідківського.

Зустріч веселого дотепника з восьмикласниками БЗШ №11 була напрочуд чудовою та цікавою. 


Володимир Дідківський – непересічна особистість із багатющим життєвим досвідом, належить до когорти відомих гумористів України. Він член Національної спілки письменників України, лауреат Київської обласної літературної премії імені Г.Косинки та Білоцерківської міської літературно-мистецької премії ім. І.С.Нечуя-Левицького. А твори літератора – велика насолода для читачів, які не втратили почуття гумору та здатності дивуватися, переживати, мріяти, любити...


Захопленням усього творчого життя Володимира Дідківського є гумористична поезія. Отож, на зустрічі він презентував збірку «Байки й притчі». В цій книзі автор описує події, свідком яких був сам, або про які йому розповідали друзі, знайомі чи випадкові люди. Та на зустрічі зі школярами він так дотепно та емоційно переповів свої бувальщини та небилиці, що склалося враження начебто описані події він пережив тільки вчора.
 Читачі ЦДБ мали прекрасну можливість вести живе спілкування з поетом-краянином, із захопленням слухали історії написання поетичних рядків, були глибоко вражені кумедними віршами і кожну його гумореску супроводжували частими бурхливими оплесками та сміхом. Поет вразив присутніх щирими, відвертими відповідями на численні запитання, а кожна його розповідь відзначалась оригінальністю, дотепністю та гумором. Ця зустріч стала справжнім літературним святом.


Користувачі-підлітки неохоче розходилися після зустрічі, фотографувалися, брали автографи, хотіли ще спілкуватися і спілкуватися... 

Немає коментарів:

Дописати коментар