середу, 14 вересня 2016 р.

СЕЛФІ В ЦДБ



Популярність селфі (від англ. self – сам) – фотоавтопортретів, зроблених, як правило, на телефон або планшет, зростає з кожним днем.

Протягом літніх місяців у центральній бібліотеці для дітей відбувся online-фотоконкурс «Селфі у бібліотеці». Учасникам пропонувалося зробити селфі в інтер’єрі ЦДБ і викласти фото на бібліотечній сторінці в соціальній мережі «ВКонтакте».

У конкурсі взяло участь 28 юних користувачів. Любителі фотографувати себе робили знімки у книгозбірні на тлі вітрин, стелажів, книжкових виставок, літературних викладок, тематичних полиць, тримаючи в руках улюблені книги.


Переможці були визначені за кількістю «лайків» (відміток «подобається» під фотографією). Боротьба та голосування на конкурсі були дуже бурхливими.

За підсумками конкурсу «Селфі у бібліотеці» призами та дипломами нагороджуються:

Дипломом I ступеня - Ампілогова Катерина (БЗШ №4, 6 кл.) – 280 лайків;
Дипломом II ступеня - Дишлюк Вероніка (БЗШ №4, 6кл.) – 238 лайків;
Дипломом III ступеня - Васильєва Вікторія (БЗШ №12, 6 кл.) – 135 лайків.

Нагородження переможців відбудеться у центральній бібліотеці для дітей 15 вересня 2016 року о 15:00.

Вітаємо наших переможців! Їхній приклад ще раз засвідчує просте правило: хто активно відвідує бібліотеку, багато читає – той і перемагає.

«Краще один раз побачити, ніж сто разів почути», – говорить народна мудрість. У холі бібліотеки представлена ​​фотогалерея селфі всіх конкурсантів. А ми сподіваємося, що фотографії наших читачів на тлі інтер’єру книгозбірні та з їхніми улюбленими книгами допоможуть залучити менш активних користувачів до участі у бібліотечних заходах, online-конкурсах, творчих акціях.


Немає коментарів:

Дописати коментар