вівторок, 14 березня 2023 р.

Книжки в окулярах

Любі читачі!

Ви зростаєте. Мрієте про подарунки й гостей на день народження. Нарікаєте, що вас ніхто не розуміє. Ходите хвостиками за старшими братами  чи сестрами. Соромитеся. Сердитеся. Вигадуєте. Вчитеся. Дурієте. Сумуєте. Дружите. Радієте. Шукаєте…

Довкола – величезний світ, і ви лише починаєте його для себе відкривати, як відкривають його герої дитячих творів українських і світових письменників, що експонуються на виставці «Книжки в окулярах».



14 березня бібліотекарка Лариса Олійник познайомила відвідувачів книгозбірні  та читачів, учнів 3-В класу гімназії №11з цікавими оповіданнями та повістями про сучасних дітей і підлітків: Всеволода Нестайко «Чарівні окуляри», Клауса Гагерупа «Дівчинка, яка рятувала книжки», Тімоті Напмана «Супертато», Сашка Дерманського «Бабуся оголошує війну», Івана Андрусяка «Стефа і чакалка», Майї Леонард «Королева жуків», Марусі Щербини «Небилички від Марічки»,  А. Аудгільд Сульберґ «Хто проти суперкрутих» та іншими.

 

 




Героям книжок від 8 до 13 років. У чомусь вони геть схожі на вас. Радійте і переживайте разом із ними! Запрошуємо до читання!


 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар