четвер, 16 березня 2023 р.

Там, на незвіданих стежках

         Казка – перша сходинка до пізнання безмежного, чарівного, дивовижного світу – життя. Саме завдяки казці, люди стають добрішими, вчаться бачити красу навколишнього світу, засуджують зло.

Казкову експедицію «Там, на незвіданих стежках» запропонувала юним читачам, четвертокласникам гімназії №11, бібліотекарка ЦДБ Ірина Вернидуб. Вона познайомила читайликів з кращими примірниками збірок казок, представлених на книжковій викладці, коротко розповіла про авторів літературної казки, як вже відомих та й знаних, так і про сучасних.

 


          Це була захоплююча подорож сторінками книжок, присвячена казковим подіям і персонажам. Діти дружно повідомили, які книги з представлених вони вже прочитали, і вже через кілька хвилин підтвердили свою начитаність, влучно відповідаючи на запитання вікторини «Казку швидко ти впізнай - всіх героїв відгадай».  Різноманітні конкурси на зупинках експреса «Загадки казкових героїв», «Що за герой?», «Числа в назві казок»,  «Чарівний кошик», «До якої казки прислів’я», «Телеграма від казкового героя» дали змогу школярам згадати як можна більше персонажів казкових історій та запам'ятати авторів літературної казки. 




 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар