четвер, 23 березня 2023 р.

Давайте знайомитись: Андреас Г. Шмахтль, німецький дитячий письменник

 


Письменник Андреас Г. Шмахтль народився в 1971 році в Німеччині. В університеті він вивчав образотворче мистецтво, а також німецьку та англійську літературу. Перші свої книги Андреас починає писати з 2007 року, в яких розповідає про пригоди чарівних мишенят, кроликів, їжачків, а також про милих сньофрідів. Зараз у здобутку автора більше 10 книг, серед яких: «Тільда яблучне зернятко», «Винахідник Ієронім» і «Сньофрід із Лугової долини. Неймовірна історія порятунку Північляндії».

Андреас Г. Шмахтль «Сньофрід із Лугової долини.  Неймовірна історія порятунку Північляндії»

Сньофрід відноситься до дуже рідких тварин, настільки рідких, що його ім’я є й назвою його виду. Він любить спокій, вівсянку, збирати чорницю та свій розмірений спосіб життя. Та одного разу все різко міняється, адже коли посеред ночі до нього приходять гноми. Пізні гості розповідають про викрадення принцеси Ґунілли та про те, що Сньофрід єдиний, хто може її врятувати. Як тільки за пухнастим сміливцем закриваються двері, його очікують яскраві пригоди.

Книга «Сньофрід із Лугової долини. Неймовірна історія порятунку Північляндії» – це не просто історія про фантастичні мандри, а справжнє феєричне проведення часу у колі милих і кумедних персонажів, цікавих і яскравих подій! З таким напарником час промайне весело та принесе лише затишні враження!

Андреас Г. Шмахтль «Білчик і Ведмідь. Купа справжніх лісових пригод»

Головні герої два друга Білчик і Ведмідь, які проводять дні разом без нудьги. Вони ходять на риболовлю, разом з кроликами навчаються хоровим співам, купаються в річці, кидають виклик бурі та багато іншого.Книга складається з 20 самостійних історій, кожна розповідь здатна захопити уяву та подарувати світлі теплі емоції. Книга створена для тих: хто любить читати короткі історії, кого цікавлять захопливі пригоди, хто є шанувальником непересічних сюжетів, хто не проходить мимо барвистих ілюстрацій.

Немає коментарів:

Дописати коментар