четвер, 27 липня 2017 р.

Книжки для малят



 Маленькі читайлики!
 Французькі дитячі письменники Жюльєт Парашині-Дені та Олівер Дюпен написали для вас чудові історії про трьох допитливих подруг — Адель, Луїзон і Розу, яких об’єднує одна пристрасть: усі вони обожнюють тварин.  Дівчатка часто збираються разом на засідання свого «Клубу хутряних помпонів», щоб поговорити про своїх домашніх улюбленців і заодно придумати щось цікаве. У клуба дуже важлива місія — рятувати тварин, що потрапили в біду. Розумні і спостережливі дівчатка завжди у центрі захоплюючих пригод. Маленькі детективи розшукують тваринок, що зникли, і навіть викривають справжніх злочинців. 

Парашині-Дені Ж. Допоможемо поні!  / Жюльєт Парашині-Дені,Олівер Дюпен. – Х. : Вид-во «Ранок», 2014. – 48 с. : іл. – (Серія «Хутряні помпони і К»).
Три нерозлучні подружки — Адель, Луїзон і Роза — вирушають на конкурс верхової їзди. Напередодні змагань відбувається кілька неприємних подій. «Клуб хутряних помпонів» приступає до розслідування і блискуче викриває зловмисника. Захисниці тварин на варті, а отже, все буде добре!

Парашині-Дені Ж. Собака шукає хазяїна!  / Жюльєт Парашині-Дені,Олівер Дюпен. – Х. : Вид-во «Ранок», 2014. – 48 с. : іл. – (Серія «Хутряні помпони і К»).
Одного разу під час прогулянки Адель, Роза і Луїзон знайшли бродячого пса. Подружки не тільки повернули собаку до життя — вони провели справжнє розслідування! Більше ніхто не скривдить лабрадора Джанго, адже в нього тепер новий добрий хазяїн. І доки діє «Клуб хутряних помпонів», звіряткам ніщо не загрожує

Парашині-Дені Ж. Хто вкрав кролика Вусика?  / Жюльєт Парашині-Дені,Олівер Дюпен. – Х. : Вид-во «Ранок», 2014. – 48 с. : іл. – (Серія «Хутряні помпони і К»).
Тривога! Зник улюбленець класу — кролик Вусик. Маленькі детективи Адель, Луїзон і Роза негайно вирушають на пошуки маляти. Дівчатка не тільки швидко знайдуть викрадача, але й зрозуміють, як важливо бути добрим.

Приємного читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар