пʼятницю, 7 липня 2017 р.

Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книг?



Пора літніх канікул надала чудову можливість приємного спілкування з книгою для всіх бажаючих. В центральній бібліотеці для дітей у розпалі програма літніх читань «Веселися, грай та книжки читай!».

Цікавим сюрпризом для читачів став цикл книжково-ілюстративних виставок «Книжкове літо запрошує!», які гостинно вітають дітей яскравими книгами, що допомагають з користю заповнити вільний час: дізнатися щось нове, невідоме, проявити творчу уяву, здійснити незабутні подорожі у просторі і часі. Адже у книжок немає канікул!
  
Чекаємо вас у центральній бібліотеці для дітей і бажаємо гарного всім літа і цікавих книг!


Марчук Н. Спадкоємець та донька повітрулі / Надія Марчук. – Львів : Апріорі, 2016. – 272 с.
Уже багато років люди живуть у повній гармонії з природою. Та раптом якимось темним силам вдається все зруйнувати і знову починаються смерчі, урагани, повені... Хто врятує людей? Можливо, незвичайні діти із села Зеленого - хлопчик Данилко, за яким від самого 
народження чомусь полює нечиста сила, та дівчинка Дзвінка - хоробра донька повітрулі. На дітей та їхніх батьків чекає багато захоплюючих пригод...
Пекарська М. – К. Лотерея / Малгожата-Кароліна Пекарська. – Х. : Школа, 2016. – 528 с.
У «Лотереї», продовженні книги «Клас пані Чайки», герої дорослішають і перед ними великий світ розкриває свої широкі обійми. І зараз їм доводиться вибирати майбутній фах, друзів, коханих і навіть... життя чи смерть! А це вже справді Вибір з великої літери. І здається, що життя скидається на лотерею, де кожен із героїв має білет. Тільки-от постає питання: як дістати виграшний білет? Як зробити певну «ставку» на щось чи на когось і не помилитися? І нарешті — що треба вчинити, аби пощастило у цій шаленій лотереї під назвою «Життя»?
Харчук Б. Горохове чудо: повість / Львів: Апріорі, 2015. – 128 с.
«Горохове чудо» - це повість про щастя, яке у всіх різне, але чомусь завжди коротке. Борису Харчуку таки вдалося передати в слові це дивовижне відчуття гармонії людини із самим собою, з іншими й з усім довколишнім, що є даром Господнім.

Немає коментарів:

Дописати коментар