понеділок, 20 листопада 2017 р.

Майдан. Спогади



21 листопада Україна святкує День Гідності та Свободи, затверджений указом Президента України Петра Порошенка «Про День Гідності та Свободи» від 13.11.2014 № 872/2014. 

 Свято було запроваджено задля донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття (Помаранчеву революцію та Революцію Гідності), а також віддання шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Майдан Незалежності – те місце, де українці здобували свободу. Це дивне, неймовірне місце, потужна точка енергії нашого народу, де встигли відчути все: і радість, і безвихідь, і горе, і біль, і гордість, і повагу.
  https://www.youtube.com/watch?v=n2oVS9jTiQ8



Шановні читачі! У чергову річницю Майдану, важливо згадати, відтворити, зафіксувати, поділитись фото, яскравими відеоспогадами, думками, меседжами... 

Пропонуємо вашій увазі  cпецпроект ICTV
"Революція гідності".  Цей відеоспогад не просто дань пам’яті, добірка відео, а важливе повернення туди і тоді, аби віддати шану Героям, відчути силу кожного не бути байдужим. Тут відтворено відеокадри у ключові моменти Революції Гідності, а також рефлексії, спогади людей, які були на Майдані, підтримували один одного в ті дні.
https://www.youtube.com/watch?v=qukYAlUHX6k 



Немає коментарів:

Дописати коментар