пʼятницю, 10 листопада 2017 р.

«Модестова наука або де чатує небезпека»



7 листопада до центральної бібліотеки для дітей завітала на зустріч із читачами білоцерківська письменниця Галина Невінчана зі своєю новою книжкою «Модестова наука або де чатує небезбека» та видавець цієї книги Костянтин Климчук.

На зустріч з нетерпінням чекали четвертокласники БЗШ № 11 (кер. Ярич В.В.). Діти підготувалися заздалегідь: познайомилися з книгою, намалювали її головного героя домовичка Модеста.


 Завідуюча книгозбірнею Олена Корнієнко познайомила читачів з гостями та разом із бібліотекарем Людмилою Романович висловили свої думки про першу книжку авторки для дітей.

Костянтин Климчук розповів про те, як видавалася книга та про свій внесок у її створення.
А далі було напрочуд живе спілкування пані Галини з читачами. Діти дізналися, що книга пролежала «в столі» майже 16 років, а присвятила авторка її своїй онучці. Письменниці та видавцю довелося відповідати на безліч дитячих запитань.

 А ще під час зустрічі у дітлахів виникло бажання поділитися думками про небезпечні ситуації, в які потрапляли вони або їх друзі і автори пообіцяли обов’язково включити дитячі розповіді в майбутні сезони цієї книги.


 Книжечка дуже сподобалася читайликам ЦДБ, тому що ситуації, описані в ній наближені до сучасного життя та теперішнього покоління школярів. Багато хто з відвідувачів придбав «Модестову науку» із автографом авторки.


Немає коментарів:

Дописати коментар