пʼятницю, 17 травня 2019 р.

Нові книжкові видання


 Любі читайлики!

 Відтепер в бібліотеці маємо «чарівні путівники-атласи» для дітей Надійки Гербіш та Петра Мельника. Яскраві ілюстрації в поєднанні з цікавою інформацією познайомлять вас з історією, мистецтвом, архітектурою та традиціями різних країн Європи.

Гербіш Н. Мандрівки з чарівним Атласом. Венеція / Надійка Гербіш. – Львів: Видавницутво Старого Лева, 2018. – 72 с. : іл.
Одного вечора Лука й Терезка гортали в кабінеті свого дідуся-географа атлас, навіть не здогадуючись, що він – чарівний. Несподівано для самих себе діти опиняються у Венеції. Вони милуються гондолами та чудовою архітектурою міста, куштують місцеві страви та дізнаються про найцікавіші події в його історії завдяки їхньому новому знайомому – пану Валеріо. А головне – братові та сестрі під час цієї мандрівки вдається відкрити таємницю Чарівного Атласу.
Гербіш Н. Мандрівки з чарівним Атласом. Гринвіч / Надійка Гербіш. – Львів: Видавницутво Старого Лева, 2018. – 72 с. : іл.
Лука і Терезка знову вирушають у захопливу мандрівку з Чарівним Атласом. Вони опиняються у Гринвічі – передмісті Лондона. Там проходить нульовий меридіан, що ділить світ на Східну і Західну півкулі. Древня обсерваторія, знайомство з професором Чемберсом, багато цікавинок із життя моряків і розвитку географічної науки – усе це чекає на юних читачів у другій книжці трилогії Надійки Гербіш.
Мельник П. Дивовижна подорож Соні й Асі до Скандинавії / Петро Мельник. - Кропивницький: ТОВ «Імекс-ЛТД», 2016. – 104 с.
Подорожуючи разом із Софійкою та її улюбленицею кішкою Асею, ви дізнаєтесь про цікаві історичні події, неповторні приголомшуючі пригоди європейською територією Древньої Скандинавії, на місці якої розкинулися нині такі країни, як Швеція, Норвегія, Фінляндія, Данія, Ісландія та Гренландія (у складі Данії). Там юні мандрівниці зустрінуться з Тією, що має стати Матір’ю Смачних Страв і Запашних Ароматів, Чудернацьким Оленем, Директором Школи, Страшком і багатьма іншими цікавими персонажами.

Немає коментарів:

Дописати коментар