середу, 24 липня 2019 р.



Мулл Б. Звіродухи. Народжені вільними / Брендон Мулл. – Х. : Ранок, 2019. – 304 с.
Один спалах — та життя чотирьох дітей із різних куточків Ердасу змінюється назавжди: відтепер вони поєднані зі звіродухами. Таке поєднання відкриває нездоланну силу та велику відповідальність, особливо, якщо твоя тварина — легендарний дух Полеглої Четвірки. Але чому легенда повернулась саме зараз? Важка місія лягає на юнацькі плечі Конора, Абеке, Мейлін та Роллана: вони повинні врятувати світ від темної сили, що знищує все на своєму шляху. І зробити це можна тільки із допомогою вірних супутників — звіродухів.
Відкрийте захопливий світ Ердас разом із відважними героями та їхніми звіродухами!
Фендріх Н. Сестри-вампірки 1. Книга до фільму / Надя Фендріх. – Х. : Ранок, 2019. – 192 с.
 Дака й Сильванія — сестри. Але незвичайні. Вони напівкровки, адже їх тато — вампір, а мама — звичайна жінка. І таке життя серед вампірів у Трансильванії їм надзвичайно подобалося... поки мама одного разу не захотіла переїхати до Німеччини, у світ людей. Тепер дівчатка змушені ходити в звичайну школу, не вирізнятися серед оточуючих і ні в якому разі не видавати свій секрет.
Фендріх Н. Сестри-вампірки 2. Книга до фільму / Надя Фендріх. – Х. : Ранок, 2019. – 192 с.
У школі, де навчаються сестри-вампірки, канікули! Дака дізнається, що в Біндбург приїздить її улюблена вамп-рок-група «Криптон Крекс». Але батьки якнайсуворіше забороняють сестрам іти на концерт. Зрештою дівчатам вдається вислизнути з дому, і — це ж треба! — Даку помітив і запросив на побачення сам соліст групи! Шкода, що напіввампірки навіть не здогадуються, до чого призведе це знайомство…

Немає коментарів:

Дописати коментар