четвер, 17 жовтня 2019 р.

На гостини до феї Осені


Осінь – чудова пора для читання. Вона зачаровує яскравими фарбами й ліричними віршами, цікавими оповіданнями та казками.


17 жовтня другокласники БЗШ №4 здійснили літературну подорож «На гостини до феї Осені». Працівники центральної бібліотеки для дітей підготували для них феєричне, сповнене яскравих барв свято.

Господиня святкового заходу – Осінь (бібліотекар Лариса Олійник) познайомила відвідувачів з оповіданнями, нарисами, віршами українських та світових письменників, прикметами, прислів’ями та загадками про осінь.


 Дарина Поліщук і Дмитро Губень прочитали чудові вірші Наталії Замрії «Чаклунка» та «Королева осінь».


Сюрпризом для малюків стала весела лялькова вистава «Осінні пригоди в казковому лісі», у якій лісові звірятка показали глядачам, як збирали гарний урожай та готувалися до зими.


Дітлахи взяли участь у грі на увагу «Гриби і ягоди», конкурсі «Родичі гарбузові», відгадували загадки, відповідали на питання вікторини «Осінні фрукти та овочі».


Неперевершені артистичні здібності показали маленькі актори в інсценівках «Суперечка овочів» і «Ріпка».




У вікнах-вітринах ЦДБ експонується виставка малюнків та творчих робіт «Барви осені» учнів загальноосвітньої школи №4. Запрошуємо мешканців мікрорайону помилуватися шедеврами, створеними пензликами маленьких майстрів.

Немає коментарів:

Дописати коментар