пʼятницю, 4 жовтня 2019 р.

Про вусатих і хвостатих, сіро-буро-рудуватих



До Всесвітнього дня захисту тварин, який відзначається 4 жовтня, працівники центральної бібліотеки для дітей організували та провели для користувачів – учнів 3-В класу БЗШ №11 (вчитель Н. В. Соляр), медіаподорож 
«Про вусатих і хвостатих, сіро-буро-рудуватих».


Діти дивувалися та захоплювалися світом тварин, переглядаючи фільм «Цікаві факти про життя тварин» та відповідаючи на запитання відеовікторини 
«Вгадай за описом».


Особлива увага була приділена домашнім улюбленцям. Третьокласники ділилися своїми враженнями від спілкування з улюбленими тваринами, з цікавістю слухали розповіді один одного про особливості життя та поведінку пухнастих друзів: котиків і песиків.

А потім маленькі  читайлики із задоволенням читали поетичні рядки зі збірки Ганни Чубач «Веселі хвостики» та книги «Вухо – лапо – хвіст», де зібрані найкращі, найкумедніші, найдотепніші вірші українських дитячих поетів.

Захопили школярів конкурси та розваги. Дітлахи з азартом долучилися до ігор «Уяви себе тваринкою», «Пантоміма», «Ти – найкраща», відгадували мешканців «Загадкового зоопарку», пригадували, героями яких казок і мультфільмів є котики та собаки.


 Наприкінці заходу користувачі ознайомилися з книжково-ілюстративною виставкою 
«Кожного дня і кожну хвилину оберігайте кожну тварину» та обрали книжки для читання вдома.

Немає коментарів:

Дописати коментар