вівторок, 20 березня 2018 р.

Запрошує весна у світ книжковий


Чудове свято «Запрошує весна у світ книжковий» подарували працівники центральної бібліотеки для дітей своїм читачам 20 березня.


Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання традиційно відбулося у вигляді театралізованої вистави з улюбленими літературними героями.


Ведуча заходу, завідувачка ЦДБ Олена Корнієнко, запросила маленьких читайликів у безмежне спілкування з книгою та побажала дітям, щоб книга завжди залишалася їх найкращим другом, читання дарувало радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового та непізнаного.


А потім юні читачі залюбки занурилися в казково - книжкову країну, отримали море задоволення від лялькової вистави-презентації «Поверніть казку»  та інсценізації казки «Колобок» у виконанні вихованців ЦТДЮ «Соняшник» із використанням декорацій та костюмів під музичний супровід.



Юні артисти зразкового лялькового театру «Фантазія» (керівник Катерина Громадська) класно зіграли свої ролі, артистично передали характерні риси героїв за допомогою найпростіших рухів, жестів і міміки.


Глядачі активно підтримували маленьких акторів: відгадували загадки, співали пісні, танцювали разом з героями казки та гучно їм аплодували.


Із задоволенням юні читачі захопилися різноманітними конкурсами та вікторинами за сюжетами дитячих книжок “Світ чудовий, світ книжковий”. За уривками казок діти відгадували їх назви, пригадували літературні твори та їх авторів, відповідали на запитання літературних вікторин “Чи знаєте ви казки та їх героїв” , “Казковий лабіринт”, “Казковими стежинами”.



 Свято було оригінальним, надзвичайно яскравим і неймовірно захоплюючим.  Сподіваємося, що воно надовго запам’ятається нашим читачам. Діти відчули радість спілкування з друкованим словом та отримали гарний настрій і чудові враження.



Немає коментарів:

Дописати коментар