пʼятницю, 23 березня 2018 р.

Селфі ціною життя


Серед підлітків дедалі поширюються небезпечні «розваги». Очевидно, що комп’ютерних ігор, телебачення, планшета чи смартфона уже недостатньо, щоб зайняти та зацікавити дитину. Вони обирають небезпечні розваги, які приносять значно більше адреналіну, але водночас загрожують життю!

22 березня в центральній бібліотеці для дітей відбувся діалог-застереження «Небезпечне  селфі» в рамках роботи юридичного лекторію «Підліток і закон», учасниками якого стали користувачі, учні 5-9 класів.

У співрозмові з дітьми  методист Тамара Шпак навела приклади  небезпечних  забав підлітків. Непосидючі та до всього цікаві діти катаються на рухомому складі трамваїв, потягів, «підкорюють» дахи новобудов, щоб зробити популярне селфі, не розуміючи,  чим це може для них обернутись.  Лише з початку цього року через нехтування правилами поведінки на залізниці загинули дві сотні людей.

Учасники заходу переглянули відеофільм « Небезпечне селфі» та  активно обговорювали вчинки своїх ровесників, пояснюючи, що такі «розваги»  можуть мати смертельні наслідки.

Усі присутні в кінці заходу побажали зробити селфі  біля книжкових виставок  з улюбленими книгами.




Немає коментарів:

Дописати коментар