пʼятницю, 23 березня 2018 р.

Ми до тебе, книго, в гості завітали


Багато позитивних емоцій викликав конкурс літературних героїв «Подіум для читайликів», який відбувся в центральній бібліотеці для дітей 23 березня в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання.


Ведучі заходу Людмила Романович і Лариса Олійник запросили третьокласників БЗШ №11 (класовод Галина Ксенофонтова) на зустріч з літературними героями улюблених дитячих книжок 
«Ми до тебе, книго, в гості завітали».



На початку заходу користувачі  розділились на команди. Три дівчинки створили образи літературних героїнь: Мальвіни, Пеппі Довгапанчоха, Сплячої красуні та стали капітанами команд. Казкові героїні провели з користувачами літературні вікторини за сторінками своїх книжок.



Наступний літературний герой – Цибулино з казки Джанні Радарі, запросив на імпровізований подіум шість гравців для участі у конкурсі «Хто скоріше перетвориться на казкового героя». Треба було бачити, як змагалися хлопчики, одягаючи  костюми казкових овочів. А вболівальники гучними оплесками їх підтримували. Герої-Овочі захопили дітей віршиками-загадками з «Фруктового кошика».



На закінчення і конкурсанти, і глядачі весело розважалися, граючи у цікаві пізнавальні ігри  «Казковий лабіринт», «Логічний ланцюжок», «Швидкісний потяг», «Так чи ні».
  
Всі учасники подіуму отримали заохочувані призи, які додали настрою, а виразити свої емоції дітям допомогли створені бібліотекарями смайлики.


Немає коментарів:

Дописати коментар