вівторок, 22 жовтня 2019 р.

Новинки для хлопчиків


 10 історій для хлопців. – Львів: Видавництво Старого Лева, 2018. – 160 с. – (Серія «Книги для підлітків»).
Десятеро сучасних українських письменників розповідають про підліткове життя. Їхні герої — допитливі та по-юнацькому вперті, опиняються перед багатьма викликами й спокусами на порозі свого дорослішання. У цих дотепних та глибоких історіях — непрості стосунки з батьками, справжні та вдавані друзі, байдужість і розчарування, несподівані пригоди, перші симпатії, щоденні маленькі й великі перемоги... Коли емоції зашкалюють, коли хочеться бути «крутим» — чи вдасться героям розпізнати, що в житті справді важливе?


Вольямс Д. Велика втеча дідуся : роман / Девід Вольямс. – Л. : Видавнича група КМ-БУКС, 2019. – 416 с. : іл.
Зворушлива історія маленького хлопчика та його улюбленого дідуся. Вирушайте разом із героями у неймовірну подорож літаком над Лондоном і здійсніть втечу з неймовірними пригодами, сповненими смішних ситуацій і людяності.

Ментен Т. Мій братик мумія і золотий скарабей: повість / Тоска Ментен. – Л. : А-БА-БА-ГА-ЛА-ЬА-ГА, 2019. – 248 с.
Це перша книжка популярної серії «Мій братик мумія», яку кілька років тому написала відома нідерландська дитяча письменниця Тоска Ментен.
Лишень спробуй уявити собі: ти — звичайний хлопчисько з найнуднішого в світі нідерландського села. Одного вечора ти заходиш до своєї кімнати, відчуваєш сморід, роззираєшся і бачиш, що в твоєму ліжку лежить мумія. Що б ти зробив? Звісно, спочатку не на жарт злякався б. А тоді заплющив би очі, порахував до десяти і сподівався б, що коли їх розплющиш, моторошна потворка зникне. Однак уяви, що через десять секунд мумія усе ще лежить у твоєму ліжку... і через десять хвилину теж!..


Немає коментарів:

Дописати коментар