пʼятницю, 25 жовтня 2019 р.

Новинки для підлітків




Пантермюллер А. Лотта та її «катастрофи». Настільки все куме-е-едно? / Аліс Пантермюллер. – Харків: Школа, 2017. – 160 с.
Друга книга серії «Лотта та її «катастрофи» - «Наскільки все куме-е-едно» від сучасної німецької дитячої письменниці Аліс Пантермюллер й відомої художниці Даніели Коль! Чи вдасться Лотті з її найкращою подругою Шаєн побороти ансамбль БАРАНИЦЬ та РОКЕРІВ і що при цьому трапиться куме-е-едного читайте у цій книзі. Химерні пригоди тривають! Новинка припаде до смаку дітям та дорослим, які люблять читати, полюбляють веселі пригоди й готові до захопливого читання та невпинного реготання!
Сільвестр Ж. Вундеркідз : роман / Жаклін Сільвестр. – К. : Сім кольорів, 2018. – 480 с. : іл.
«Вундеркідз» - це драйвовий та водночас романтичний трилер для підлітків.
П’ятнадцятирічну Ніку ні з того ні з сього запрошують учитися до Вілдвудської Академії — престижної закритої школи для обдарованої молоді. Академія загублена в горах Північної Каліфорнії, і про неї чомусь ніхто нічого не знає. Але Ніка з першого погляду полюбила нову школу і дивовижні уроки, дивних викладачів і приголомшливий пейзаж... А ще закохалася в двох геть різних хлопців.
Втім, є у Вілдвудській Академії страшна таємниця, і, можливо, розплатитися за перебування в цьому райському куточку доведеться тим, без чого Ніка не уявляє свого життя, тим, що за гроші не купиш. Ніка опиняється перед вибором: залишитися в Академії і втратити все, або тікати, ризикуючи життям...
Таунсенд Д. Невермур Випробування Морріган Кроу / Джесіка Таунсенд. – К. : Видавництво «Vivat», 2018. – 368 с.
Захоплива і чарівна нова серія авторства Джессіки Таунсенд про прокляту дівчинку, яка вислизає від смерті і виявляється в чарівному світі. У цьому новому світі її чекають випробування на міцність, які вона не могла собі навіть уявити.
Щоб не сталося в окрузі, навіть якщо на вулиці пішов град, винуватицею завжди вважають Морріган Кроу. І все через те, що вона вибрала дуже невдалий день для того, щоб з'явитися на світ. Прокляття дня її народження позбавить її життя, коли дівчинці виповниться одинадцять років. Але, несподівано, на порозі виникає таємничий Юпітер Норт, і відводить дівчинку в безпечне місце, в секретне, магічне місто під назвою Невермур. Саме там Морріган розуміє, що її було обрано, щоб змагатися за місце в найелітнішому закладі міста. Але, потрапити туди виявилося не простою справою. Дівчинку чекають чотири складні випробування і сотні суперників, які наділені незвичайними, специфічними талантами. Морріган впевнена, що у неї самої такого таланту в запасі немає. Щоб залишитися під надійним захистом Невермура, Морріган необхідно витримати всі випробування, або вона змушена буде покинути місто, щоб дати відсіч її смертельній долі.
Сюжет оповідання розвивається стрімко і автор знайшла свіжий, новий підхід до магії, який припаде до смаку читачеві. Якщо вам сподобався «Гаррі Поттер», то вам обов'язково сподобається і ця книга.

Немає коментарів:

Дописати коментар